IT-Support

Nu behöver du inte längre åka iväg och lämna in din dator för att få hjälp, utan vi kan komma hem till dig. Du slipper även flera dagars vänta tills den blir klar för att åka tillbaka och hämta den igen. Nu kan du även få IT-support via fjärrstyrning.

 

Trådlöst nätverk

wifi

Med ett trådlöst nätverk hemma så kan alla komma åt Internet samtidigt. Vi installerar ditt trådlösa nätverk och ser till att det är säkert och skyddat från intrång.

 

Är datorn långsam?
windows

 

 

Windows har en förmåga att bli långsamt med tiden. Vi kan hjälpa dig att snabba upp datorn genom att göra en komplett genomgång av den och optimerar samt tar bort onödiga filer och program. Är det allt för allvarliga fel på datorn då kan man behöva installera om Windows.

 

Virus eller spionprogram i datorn?

virus


 


Har din dator drabbats av virus, trojaner eller spionprogram? Är din dator långsammare än vanligt? Hoppar det fram irriterande popup-fönster med jämna mellanrum? Då finns risken att din dator har drabbats av skadlig kod eller virus, så kallat malware. Det kan hända även om du har ett säkerhetsprogram installerat. Vi hjälper dig att rensa bort dessa skadeprogram från dator.

 

Kraschad hårddisk eller förlorade filer?

hårddisk 

 

Har oturen varit framme och du har drabbats av en datorkrasch och kommer inte åt dina? Du kanske har slängt viktiga filer av misstag? Vi kan i de flesta fall återskapa dessa filer.

 

Kom igång med din nya dator

dator-paket


 

 


Vi hjälper dig att komma igång med din nya dator. Allt från att koppla ihop datorn till att installera skrivaren mm. Tänker du köpa nya datorkomponenter men är osäker på hur allt ska sättas ihop?